Başkan SELİMOĞLU'nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında engelsiz bir Karamanlı yaratmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan SELİMOĞLU mesajında, dünyada 1 milyardan fazla, Türkiye’de ise 9 milyon civarında engellinin yaşadığına dikkat çekti. Engelli vatandaşların da en az engelli olmayanlar kadar toplumsal yaşama katılma haklarının bulunduğunu ifade eden Başkan SELİMOĞLU, “Göreve geldiğimizden bu yana engelli vatandaşlarımızın Karamanlı’da rahatça yaşayabilmeleri için, onların hayatlarını kolaylaştırabilmek için çalışmalar yapıyoruz, çaba gösteriyoruz” dedi.

Engelsiz bir ilçe yaratma gayreti içinde olduklarını vurgulayan Başkan SELİMOĞLU, “Engelli vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye, akülü araç, beyaz baston gibi ihtiyaçlarını giderirken, aynı zamanda Belediyemiz Hizmet Binasında engelli personellerimiz görev yapmaktadır.Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler günü tüm engelliler için hayırlı olsun” diye konuştu.