• Manşet
  • Posted
  • Okunma 583 defa

Başkan SELİMOĞLU'nun Yeni Yıl Mesajı

Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2016 yılında Karamanlı'nın hızla ilerleyerek marka ilçe olma yolundaki adımları tamamlayacağını belirtti.

Başkan Fatih SELİMOĞLU, mesajında şunları kaydetti:

"Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Karamanlı oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak ilçemizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla ilçemiz için gerekli olan her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Kurumsallaşmamızı tamamlayarak, adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlçemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2016 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; 2016 yılında ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum.” dedi.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 Aralık 2015 09:20

desinq.com