TERÖR SALDIRILARI NEDENİYLE 14. CEVİZ, YAYLA VE MERMER ŞENLİĞİ İPTAL EDİLDİ.

Başkan Fatih SELİMOĞLU, '' Terör saldırıları dolayısıyla 05.05.2016 tarih ve 34 numaralı meclis kararı ile 14. Ceviz, Mermer ve Yayla Şenliği’ni bu yıl düzenlenmemesi kararını aldık.

Başkan SELİMOĞLU, yaptığı açıklamada, son günlerde ülkede meydana gelen, milleti büyük acıya boğan terör saldırıları nedeniyle şehit haberlerinin geldiği bu ortamda şenlik yapılmasının doğru olmayacağını, “Ülkemizin son dönemde yaşamakta olduğu terör saldırıları nedeniyle can kayıpları yaşanmakta, güvenlik güçlerimize yönelik tehdit ve saldılar sonucu şehit haberleri gelmektedir. Ulusal güvenliğimizi tehdit eden tüm bu unsurlara karşı devletimiz gerekli cevabı en sert şekilde vermektedir. Bundan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğine yönelmiş tüm terörist eylemler yine milletimizin sabır, metanet ve birlik duyguları içerisinde yok olmaya mahkumdur. Terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

Ülkenin içerisinde bulunduğu şartları dikkate alarak, terör saldırılarının ve şehit haberlerinin geldiği bir dönemde belediye olarak 14. Ceviz, Mermer ve Yayla Şenliği'ni iptal etmenin uygun olacağı kanaatine vardıklarını belirten SELİMOĞLU, “Birçok belediye ve kamu kurumu tören, şenlik gibi etkinliklerini bu dönemde iptal etmektedir. Tüm vatandaşlarımızın bu iptal kararını anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz.” dedi.

İptal kararı kapsamında Belediye Meclisi olarak 9 Temmuz 2016 Cumartesi günü müzikli eğlence programı yerine Baraj Piknik alanında çocuklara yönelik ''Piknik ve Toplu Sünnet Şöleni'' ve 10 Temmuz 2016 Pazar günü yayla pikniğinin yapılacağı, Sünnet şölenine katılacak çocuklarımızın 13 Haziran 2016 Pazartesi günü Belediyemiz Hizmet Masası birimine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.Son başvuru tarihi olarak 20 Haziran Pazartesi günüdür.

Gösterdiğiniz anlayıştan dolayı teşekkür ediyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Fatih SELİMOĞLU

Son Düzenlenme Cuma, 10 Haziran 2016 11:12