Başkan SELİMOĞLU'nun 10 Kasım Mesajı

Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanı SELİMOĞLU mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. sene-i devriyesinde saygıyla ve minnetle anıyorum. Büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ En büyük eserim’ dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni atalarımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileri seviyelere taşımak, daha güçlü hale getirmek ve muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için mücadele veriyoruz. Bulunduğumuz coğrafyada, bin yıldır olduğu gibi bugünde milletimizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik arkası kesilmeyen saldırılara maruz kalıyoruz. Varlığımıza ve birliğimize yönelik yapılan bu saldırılarda şehit olan Vatan evlatlarımızın acısını yüreğimizde taşıyoruz. Tüm bu zorluklar karşısında hainlerin asla başarılı olamayacaklarına, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşacağına inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'de vatanın en zorlu günlerinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştı. Milletimizle birlikte, tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, bir olarak, beraber olarak kardeş olarak bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Yolumuzdan asla sapmadan 2023, 2053, 2071 hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. yıldönümünde saygıyla ve minnetle anıyorum” ifadealerini kullandı.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Kasım 2016 09:21