İşkur Personel Alımı

Belediyemize "Toplum Yararına Program" kapsamında 6 Ay süre ile 50 kişi geçici personel alımı yapılacaktır. Tüm Hemşehrilerimize önemle duyurulur.
Müracaatlar: 27.02.2017-03.03.2017 tarihleri arası Belediyemize yapılacaktır. Personel alımları noter huzurunda kura ile yapılacaktır.
TYP kapsamında belediyemizde 15 Mart 2017 tarihinde iş başlangıcı yapılarak 15 Eylül 2017 tarihinde sona erecektir. Bu projede çalışan işçilerimizin maaş ve sosyal güvenlik primleri devletimiz tarafından ödenecektir.
Bu proje kapsamında belediyemizde çalışmak isteyen hemşehrilerimizin bilmesi gereken en önemli konu şudur. Alacağımız personelin çalışma alanları;
-Çevre ve yeşil alanların düzenlenmesi,
-Kamusal altyapının düzenlenmesi,
-Kültürel alanların restorasyonu,
-Çevre temizliği ve bakımıdır.
Alacağımız personelin bu alanlar dışında, Belediyemiz bünyesinde idari kısımda çalışma alanı bulunmamaktadır. İşe başvuracak hemşehrilerimizin bu durumu göz önünde bulundurarak başvurularını yapmalarını önemle rica ediyoruz.

Karamanlı'mıza hayırlı olsun.
Son Düzenlenme Perşembe, 02 Mart 2017 15:13