Burdur ili Karamanlı Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği, Belediye İtfaiye Yönetmeliği'nin hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

İlan metni  Başvuru formu
 pdf.png  pdf.png

Personellerimizin daha sağlıklı ortamda çalışmasını sağlamak, iş yerinde alınması gereken önlemler hakkında farkındalık yaratmak adına “Kişisel Koruyucu Donanım Kullanımı ve iş Ekipmanlarının Güvenli Kullanımı” ile “İş Kazalarının Sebepleri ve Korunma Prensipleri” konulu eğitimleri gerçekleştirdik.

Karamanlı Belediyesi olarak sizlerin sağlıklı bir ortamda çalışması bizler için en temel prensipleri arasında yer almaktadır.

Hepiniz bizim için çok değerlisiniz.

Vatani görevini yapacak askerlerimiz için uğurlama töreni düzenledik.

Hayırlı terhisler diledik.

20.12.2021 tarihinde idaremizce alınan karar gereği; 16 Kasım 2021 tarihli ve 31661 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan Karamanlı Belediye Başkanlığı İlk Defa Atanmak Üzere Memur alımı iptal edilmiştir.

tipobet giriş